Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC Loza (1414107) - C.D. Vetusta (800280) » 659726752: T63/J6/V

Liga 659726752 Información oficial sobre el partido 659726752 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / V.230 (5743)

AC Loza Alineación oficial del equipo 'AC Loza' en el partido 1 - 1 C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido
0 - 1 Dávid Kópicz (29')
Antón Pérez Cerro (39') 1 - 1
AC Loza Alineación oficial del equipo 'AC Loza' en el partido 1 - 1 C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AC Loza Alineación oficial del equipo 'AC Loza' en el partido 1 - 0 C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Loza

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Antón Pérez Cerro va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Loza empatava el partit, 1 a 1, al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Aihartz Esnarritza va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Sulaiman Zakiba, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jeremy Cheyne! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Jeremy Cheyne del Loza ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 235 Minuto 42 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Merv Mulvihill es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 42, però el porter va aturar el seu xut.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jeremy Cheyne va estar a punt d'avançar els locals al minut 50 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Aihartz Esnarritza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Loza se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sorin Teban va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Ladislao Gómez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aihartz Esnarritza de Loza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Santi Melón de Loza es va guanyar la targeta groga merescudament.

C.D. Vetusta

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Dávid Kópicz de Vetusta va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 44, el Vetusta estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Michael Pfleger va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vetusta va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Murat Renat Uulu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Siegbald Ebmer de Vetusta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Luke Janszoon de Vetusta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.