Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Vetusta (800280) - amanatidis de setubal (439640) » 659726740: T63/J3/V

Liga 659726740 Información oficial sobre el partido 659726740 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / V.230 (5743)

C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido 1 - 0 amanatidis de setubal Alineación oficial del equipo 'amanatidis de setubal' en el partido
Luis Javier Alesanco (67') 1 - 0
C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido 1 - 0 amanatidis de setubal Alineación oficial del equipo 'amanatidis de setubal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido 0 - 1 amanatidis de setubal Alineación oficial del equipo 'amanatidis de setubal' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Vetusta

Goles Goles

  • 142 Minuto 67 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Luis Javier Alesanco de Vetusta va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Vetusta va anar a parar a la dreta de l'atac on en Michael Pfleger, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mikel Murguía va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vetusta va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Murat Renat Uulu va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Vetusta van sortir al contraatac amb encert al minut 37, però Fernando Barbancho no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Vetusta van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Adrian Năstase va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Vetusta sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Verísimo Irixoa, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 78 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

amanatidis de setubal

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Sergio Guazo va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Fermín Daniel Matos, però l'estirada del porter va evitar el gol.