Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carlinhosss Team (121716) - Arrebataos FD's (796364) » 659726722: T63/J13/V

Liga 659726722 Información oficial sobre el partido 659726722 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / V.229 (5742)

Carlinhosss Team Alineación oficial del equipo 'Carlinhosss Team' en el partido 0 - 2 Atletico Valdefierro Alineación oficial del equipo 'Atletico Valdefierro' en el partido
0 - 1 Franco Accalai (87')
0 - 2 Björn Klos (89')
Carlinhosss Team Alineación oficial del equipo 'Carlinhosss Team' en el partido 0 - 2 Atletico Valdefierro Alineación oficial del equipo 'Atletico Valdefierro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Carlinhosss Team Alineación oficial del equipo 'Carlinhosss Team' en el partido 2 - 0 Atletico Valdefierro Alineación oficial del equipo 'Atletico Valdefierro' en el partido
Tiene mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carlinhosss Team

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Javier Cañas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en Javier Cañas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Carlinhosss.
  • 216 Minuto 36 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 36 en Víctor Estébanez Martín ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Gert-Ove Jonsson el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Carlinhosss va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Enis Gabain va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Carlinhosss va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Javier Cañas en un 1 contra 1 amb el porter Ignaz Reilhofer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Carlinhosss va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 85 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pedro Puyol ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bjarte Sletten.

Atletico Valdefierro

Goles Goles

  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Poul-Erik Grønning arribés a peus de Franco Accalai, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Valdefierro el 0 - 1.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Björn Klos va augmentar l'avantatge de Valdefierro a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Wojciech Hatka ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.