Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arrebataos FD's (796364) - Carlinhosss Team (121716) » 659726683: T63/J2/V

Liga 659726683 Información oficial sobre el partido 659726683 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / V.229 (5742)

Atletico Valdefierro Alineación oficial del equipo 'Atletico Valdefierro' en el partido 2 - 2 Carlinhosss Team Alineación oficial del equipo 'Carlinhosss Team' en el partido
0 - 1 Silvio Salces (16')
Franco Accalai (20') 1 - 1
Ivan Bettari (34') 2 - 1
2 - 2 Víctor Estébanez Martín (39')
Atletico Valdefierro Alineación oficial del equipo 'Atletico Valdefierro' en el partido 2 - 2 Carlinhosss Team Alineación oficial del equipo 'Carlinhosss Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Valdefierro Alineación oficial del equipo 'Atletico Valdefierro' en el partido 2 - 0 Carlinhosss Team Alineación oficial del equipo 'Carlinhosss Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Valdefierro

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Franco Accalai va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Valdefierro empatava el partit, 1 a 1, al minut 20.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador Ivan Bettari de Valdefierro, després de 34 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lucio Ardid va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Paul Baron va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Björn Klos del Valdefierro ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Ivan Bettari va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Valdefierro se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Franco Accalai! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Valdefierro va estar a punt de posar-se per davant al minut 89 però David Góes va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Carlinhosss Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Silvio Salces va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 39, en Konstantin Tzankov del Carlinhosss va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Víctor Estébanez Martín que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Filip Raźny quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Enis Gabain va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Nicola Rorato de Carlinhosss va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.