Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xurxitos (1368857) - Peña Valencianista de León (122904) » 659725995: T63/J12/V

Liga 659725995 Información oficial sobre el partido 659725995 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / V.216 (5729)

xurxitos Alineación oficial del equipo 'xurxitos' en el partido 1 - 4 Peña Valencianista de León Alineación oficial del equipo 'Peña Valencianista de León' en el partido
0 - 1 Luciano Cavalão (4')
0 - 2 José Turpín (23')
0 - 3 Dionís Molins (28')
0 - 4 Luciano Cavalão (40')
Maciej Gagatek (44') 1 - 4
xurxitos Alineación oficial del equipo 'xurxitos' en el partido 1 - 4 Peña Valencianista de León Alineación oficial del equipo 'Peña Valencianista de León' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
xurxitos Alineación oficial del equipo 'xurxitos' en el partido 1 - 2 Peña Valencianista de León Alineación oficial del equipo 'Peña Valencianista de León' en el partido
Tiene un resultado normal 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xurxitos

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Maciej Gagatek va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 4 per a xurxitos.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Terence Mowbray va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): xurxitos va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 47 que Fernando Legobien no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Terence Mowbray de xurxitos va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Loke Cronkvist de xurxitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Peña Valencianista de León

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Luciano Cavalão que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a PV LEÓN.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): José Turpín de PV LEÓN va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 23. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): En Philipp Bobolecki va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Dionís Molins la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 3 al marcador.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Damiano Bentivoglio va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de PV LEÓN, Luciano Cavalão, que va marcar, sense saber com, el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 35 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): PV LEÓN va ser a punt de marcar al minut 35, quan el seu jugador Damiano Bentivoglio va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Raúl Guraya. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ciprian Marta haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a PV LEÓN al minut 44.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Frank Sundner després de 44 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter David Pocher va poder desviar-lo a córner.
  • 284 Minuto 44 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Talal Assaf de PV LEÓN al minut 44 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 de partit, Manuel Inclimona va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.