Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D. Alborada (794465) - Piringalla apocaleitors (988910) » 659725762: T63/J11/V

Liga 659725762 Información oficial sobre el partido 659725762 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / V.212 (5725)

A.D. Alborada Alineación oficial del equipo 'A.D. Alborada' en el partido 1 - 0 Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido
Marko Kekezović (40') 1 - 0
A.D. Alborada Alineación oficial del equipo 'A.D. Alborada' en el partido 1 - 0 Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.D. Alborada Alineación oficial del equipo 'A.D. Alborada' en el partido 2 - 0 Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D. Alborada

Goles Goles

  • 120 Minuto 40 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 40, indicava inequívocament que en Marko Kekezović va saber trobar la xarxa rival. Alborada desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Carlo Romualdi del Alborada ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Marius Goga va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alborada se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sergio Iamele. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Cesare Bossini una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 48, però una magnífica aturada de Staffan Carlsson va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Marko Kekezović es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): Wojciech Wenecki hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Eate Ykema havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marius Goga.

Piringalla apocaleitors

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 3 (Ocasión de contra de falta): El apocaleitors va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Vincenzo Bambaci la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Seza Berrak quasi aconsegueix empatar per apocaleitors al minut 85, però Aleu Llera va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.