Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

os cheiñas (1582850) - Piringalla apocaleitors (988910) » 659725756: T63/J9/V

Liga 659725756 Información oficial sobre el partido 659725756 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / V.212 (5725)

os cheiñas Alineación oficial del equipo 'os cheiñas' en el partido 3 - 0 Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido
Alejandro Romero Hernández (38') 1 - 0
Roberto Darío Bernardelli (63') 2 - 0
Mircea Ciugulin (86') 3 - 0
os cheiñas Alineación oficial del equipo 'os cheiñas' en el partido 3 - 0 Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
os cheiñas Alineación oficial del equipo 'os cheiñas' en el partido 3 - 0 Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido
Tiene un resultado normal 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

os cheiñas

Goles Goles

  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 38 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Alejandro Romero Hernández llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Roberto Darío Bernardelli de cheiñas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan cheiñas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mircea Ciugulin des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jaume Esplugas va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Staffan Carlsson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Oliver Hinze arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El cheiñas ho intentava per la dreta per mitjà de Fradique Silveira, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Staffan Carlsson al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Félix Escartín va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Piringalla apocaleitors

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de apocaleitors va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Seza Berrak, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Seza Berrak que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vincenzo Bambaci de apocaleitors amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.