Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D. Alborada (794465) - Winterfell Winners (486210) » 659725724: T63/J2/V

Liga 659725724 Información oficial sobre el partido 659725724 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / V.212 (5725)

A.D. Alborada Alineación oficial del equipo 'A.D. Alborada' en el partido 1 - 1 Winterfell Winners Alineación oficial del equipo 'Winterfell Winners' en el partido
Marius Goga (12') 1 - 0
1 - 1 Paolo Angeli (25')
A.D. Alborada Alineación oficial del equipo 'A.D. Alborada' en el partido 1 - 1 Winterfell Winners Alineación oficial del equipo 'Winterfell Winners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.D. Alborada Alineación oficial del equipo 'A.D. Alborada' en el partido 1 - 2 Winterfell Winners Alineación oficial del equipo 'Winterfell Winners' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,6 % 13,9 % 61,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D. Alborada

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Passats 12 minuts, Marius Goga, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Alborada es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El jugador local Carlo Romualdi per poc que no incrementa el marcador al minut 19. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Aaron Stoß va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carlo Romualdi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Eate Ykema va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alborada se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Winterfell Winners

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 25 minuts Paolo Angeli va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Gaspar Vicente va estar a punt de posar per davant a Win.Win amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Aleu Llera va impedir un gol cantat.
  • 274 Minuto 33 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Andrea Morri que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Win.Win van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Paolo Angeli, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Addi Domberger quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrea Morri de Win.Win amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gaspar Vicente.