Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

al zarka (310644) - ADM La Guardia O.G (798100) » 659725496: T63/J13/V

Liga 659725496 Información oficial sobre el partido 659725496 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / V.207 (5720)

al zarka Alineación oficial del equipo 'al zarka' en el partido 0 - 4 ADM La Guardia O.G Alineación oficial del equipo ' ADM La Guardia O.G' en el partido
0 - 1 Gait-Jan Kieft (4')
0 - 2 Àngel Arasa (5')
0 - 3 Roberto de la Hera (61')
0 - 4 Juan Adaimi (79')
al zarka Alineación oficial del equipo 'al zarka' en el partido 0 - 4 ADM La Guardia O.G Alineación oficial del equipo ' ADM La Guardia O.G' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
al zarka Alineación oficial del equipo 'al zarka' en el partido 1 - 2 ADM La Guardia O.G Alineación oficial del equipo ' ADM La Guardia O.G' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,2 % 10,0 % 66,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

al zarka

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Víctor Castro-Medinilla va disposar d'una bona oportunitat al minut 76, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ben Ann no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Castro-Medinilla de zarka la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ADM La Guardia O.G

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): Amb 4 minuts jugats, Gait-Jan Kieft de ADM va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 5 (Gol por el centro): Àngel Arasa de ADM va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 5. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 116 Minuto 61 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Pere Fullana va acabar en una passada genial cap al jugador de ADM Roberto de la Hera, que va marcar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Juan Adaimi de ADM l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 79 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Tadeusz Wieprzkowicz va fer al minut 13 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Januar Widjaya, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Àngel Arasa, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 37 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ADM va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Juan Azpiazu al minut 38, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 219 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): David Vega Valdés va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Juan Adaimi, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Vega Valdés de ADM va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.