Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ADM La Guardia O.G (798100) - Kraken CF (1580033) » 659725468: T63/J7/V

Liga 659725468 Información oficial sobre el partido 659725468 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / V.207 (5720)

ADM La Guardia O.G Alineación oficial del equipo ' ADM La Guardia O.G' en el partido 2 - 1 Kraken CF Alineación oficial del equipo 'Kraken CF' en el partido
Gait-Jan Kieft (39') 1 - 0
1 - 1 Iakob Dolidze (82')
Juan Azpiazu (84') 2 - 1
ADM La Guardia O.G Alineación oficial del equipo ' ADM La Guardia O.G' en el partido 2 - 1 Kraken CF Alineación oficial del equipo 'Kraken CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ADM La Guardia O.G Alineación oficial del equipo ' ADM La Guardia O.G' en el partido 2 - 1 Kraken CF Alineación oficial del equipo 'Kraken CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ADM La Guardia O.G

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, el ADM va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gait-Jan Kieft, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 124 Minuto 84 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 84 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Juan Azpiazu. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Maic Bacher va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): ADM va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Maic Bacher ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eduardo Alcaina va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Grækaris í Líðini va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): ADM va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pere Fullana va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Grækaris í Líðini.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Passaven 40 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Martín Lasierra va rematar alt.
  • 234 Minuto 85 (Ocasión de penalti): Al minut 85 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Juan Azpiazu, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Kraken CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Iakob Dolidze que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en José Resendes quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): José Resendes va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Austin Hinds.