Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

trikytraka c.f (778679) - MERCENARIOS CF (1339508) » 659725190: T63/J7/V

Liga 659725190 Información oficial sobre el partido 659725190 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / V.202 (5715)

trikytraka c.f Alineación oficial del equipo 'trikytraka c.f' en el partido 2 - 0 MERCENARIOS CF Alineación oficial del equipo 'MERCENARIOS CF' en el partido
Yannick Fahrenschon (22') 1 - 0
Quirin Leidolt (69') 2 - 0
trikytraka c.f Alineación oficial del equipo 'trikytraka c.f' en el partido 2 - 0 MERCENARIOS CF Alineación oficial del equipo 'MERCENARIOS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
trikytraka c.f Alineación oficial del equipo 'trikytraka c.f' en el partido 3 - 1 MERCENARIOS CF Alineación oficial del equipo 'MERCENARIOS CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trikytraka c.f

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del trikytraka contenien la respiració mentre en Yannick Fahrenschon s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, trikytraka va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Quirin Leidolt, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sami Sennelager va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 25. En Ignacio Viegas va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 28 quan Marek Joščák de trikytraka gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Abdessami Mojahid una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Nickolas Wirobisch va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Abdelouassi Oukacha va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yannick Fahrenschon.

MERCENARIOS CF

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): MERCENARIOS van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 26, però Birger Thomassen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del MERCENARIOS van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Quim Planells, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): MERCENARIOS va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 77 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.