Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Mountain (1335549) - Aston Villanos (994841) » 659725099: T63/J13/V

Liga 659725099 Información oficial sobre el partido 659725099 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / V.200 (5713)

New Mountain Alineación oficial del equipo 'New Mountain' en el partido 1 - 0 Aston Villanos Alineación oficial del equipo 'Aston Villanos' en el partido
Eduardo Capo (71') 1 - 0
New Mountain Alineación oficial del equipo 'New Mountain' en el partido 1 - 0 Aston Villanos Alineación oficial del equipo 'Aston Villanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
New Mountain Alineación oficial del equipo 'New Mountain' en el partido 1 - 2 Aston Villanos Alineación oficial del equipo 'Aston Villanos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,6 % 2,1 % 82,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Mountain

Goles Goles

  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Corria el minut 71 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Eduardo Capo, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Alessandro Máximo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mountain se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Joan Ignasi Serras va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Eduardo Capo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Javier Díaz de Abadillo de Mountain la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel Maestra es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Aston Villanos

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): José María Elorriaga va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en 方 (Fang) 国豪 (Guohao), però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Salvador Ezquieta va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Villanos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Cristian Rădoi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Amilkar Güayambuco ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Villanos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 48, quan Xusto Camoiras va quedar-se sol davant el porter Enrique Azuela, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Salvador Ezquieta, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 57 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Villanos va estar a punt d'empatar al 82 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Cristian Rădoi que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.