Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aston Villanos (994841) - DESPERTAFERRO FC (801659) » 659725098: T63/J12/V

Liga 659725098 Información oficial sobre el partido 659725098 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / V.200 (5713)

Aston Villanos Alineación oficial del equipo 'Aston Villanos' en el partido 0 - 1 DESPERTAFERRO FC Alineación oficial del equipo 'DESPERTAFERRO FC' en el partido
0 - 1 Romelio Carranza (36')
Aston Villanos Alineación oficial del equipo 'Aston Villanos' en el partido 0 - 1 DESPERTAFERRO FC Alineación oficial del equipo 'DESPERTAFERRO FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aston Villanos Alineación oficial del equipo 'Aston Villanos' en el partido 3 - 0 DESPERTAFERRO FC Alineación oficial del equipo 'DESPERTAFERRO FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aston Villanos

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Villanos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Amilkar Güayambuco va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Cirilo Velázquez Guerrero.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Xusto Camoiras va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Arano Langarika hauria d'haver estat gol al minut 54 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 el Villanos va posar setge sobre la defensa central visitant però en José Díaz de Ledesma no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Sergi Pujolràs va estar a punt de marcar al minut 80 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Amilkar Güayambuco va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 81, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 219 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Villanos va estar a punt d'arribar en un córner. En José Díaz de Ledesma va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Villanos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en 方 (Fang) 国豪 (Guohao) la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergi Pujolràs.

DESPERTAFERRO FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del DESPERTAFERRO van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Romelio Carranza va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Romelio Carranza va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Guilhem Masós va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 237 Minuto 48 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Christoffur Müller estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Mauro Gomensoro, als 48 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mertcan Pasiner de DESPERTAFERRO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.