Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Mage C.F. (1459781) - ZUMACAS CF (1602262) » 659725040: T63/J12/V

Liga 659725040 Información oficial sobre el partido 659725040 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / V.199 (5712)

Real Mage C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Mage C.F.' en el partido 1 - 2 ZUMACAS CF Alineación oficial del equipo 'ZUMACAS CF' en el partido
Juan Sebastián Cosaire (36') 1 - 0
1 - 1 Francisco Menchero (64')
1 - 2 Francisco Menchero (79')
Real Mage C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Mage C.F.' en el partido 1 - 2 ZUMACAS CF Alineación oficial del equipo 'ZUMACAS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Mage C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Mage C.F.' en el partido 2 - 1 ZUMACAS CF Alineación oficial del equipo 'ZUMACAS CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,6 % 5,8 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Mage C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Real va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Juan Sebastián Cosaire va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Avelino Martins va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Ivo Hinev va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Marçal Bermusell del Real ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Avelino Martins! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Avelino Martins va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bunroeun Saren de Real va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jonathan Pardo de Real amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

ZUMACAS CF

Goles Goles

  • 164 Minuto 64 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Francisco Menchero va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 174 Minuto 79 (Gol de penalti): Francisco Menchero va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 79 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del ZUMACAS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Darawan Mêrdîn, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ZUMACAS va anar a parar a la dreta de l'atac on en Francisco Menchero, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Mauro Elgucena va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Nano da Enciñeira hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Martín Vilches havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.