Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Septem_Fratres F.C. (307858) - ktica team (1580025) » 659724870: T63/J11/V

Liga 659724870 Información oficial sobre el partido 659724870 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / V.196 (5709)

Septem_Fratres F.C. Alineación oficial del equipo 'Septem_Fratres F.C.' en el partido 2 - 0 ktica team Alineación oficial del equipo 'ktica team' en el partido
Enrique Botarell (23') 1 - 0
Abilio Muíño (37') 2 - 0
Septem_Fratres F.C. Alineación oficial del equipo 'Septem_Fratres F.C.' en el partido 2 - 0 ktica team Alineación oficial del equipo 'ktica team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Septem_Fratres F.C. Alineación oficial del equipo 'Septem_Fratres F.C.' en el partido 3 - 0 ktica team Alineación oficial del equipo 'ktica team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Septem_Fratres F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Enrique Botarell ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Septem_Fratres es posava per davant 1 a 0.
  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Abilio Muíño de Septem_Fratres va fer un bon esprint per escapar-se de Stefano Castriota i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Leonardo Aranda Rubio. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Abdelouahhab Zaquawi va rematar alt.
  • 230 Minuto 39 (Ocasión de falta): Abdelouahhab Zaquawi va sorprendre Klaus Schuetz amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Enrique Botarell va estar a punt de sentenciar el partit al minut 52, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Leonardo Aranda Rubio es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Alfredo Pérez gairebé va marcar per a Septem_Fratres des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Alfredo Pérez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després David Ruiz Sáenz de Septem_Fratres va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

ktica team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de ktica van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Kader Téhéro va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 53 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de ktica van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 53 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Kader Téhéro, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Julio Villalar va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Dura de ktica la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.