Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chicharril F.C. (1432724) - Real Vayadolor C. F. (308053) » 659724153: T63/J14/V

Liga 659724153 Información oficial sobre el partido 659724153 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / V.183 (5696)

Chicharril F.C. Alineación oficial del equipo 'Chicharril F.C.' en el partido 2 - 1 Real Vayadolor C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Vayadolor C. F.' en el partido
Jorge Ganoya (41') 1 - 0
1 - 1 Jorge Echandi (43')
Italo Cucurullo (61') 2 - 1
Chicharril F.C. Alineación oficial del equipo 'Chicharril F.C.' en el partido 2 - 1 Real Vayadolor C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Vayadolor C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chicharril F.C. Alineación oficial del equipo 'Chicharril F.C.' en el partido 0 - 1 Real Vayadolor C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Vayadolor C. F.' en el partido
Tiene suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,0 % 1,0 % 87,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chicharril F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Chicharril va ser Jorge Ganoya.
  • 186 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Chicharril va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Italo Cucurullo.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a Chicharril per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Valeriu Putregai, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 56 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Valeriu Putregai va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Valentin Campbell va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Ganoya de Chicharril amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Vayadolor C. F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 43 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Jorge Echandi marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): Pepe Tejedor hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Dídac Grau havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Jorge Echandi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Pucela va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Daniel Sapiecha va desviar el xut final de Dídac Grau després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Lluís Desembre de Pucela va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alan Wise de Pucela va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.