Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Returns Cortafuegos F.C. (1332639) - Bichao (774631) » 659723737: T63/J8/V

Liga 659723737 Información oficial sobre el partido 659723737 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / V.176 (5689)

Returns Cortafuegos F.C. Alineación oficial del equipo 'Returns Cortafuegos F.C.' en el partido 4 - 0 Bichao Alineación oficial del equipo 'Bichao' en el partido
Giuliano Baldazzi (47') 1 - 0
Ionuţ Segărceanu (63') 2 - 0
Ionuţ Segărceanu (78') 3 - 0
Ionuţ Segărceanu (81') 4 - 0
Returns Cortafuegos F.C. Alineación oficial del equipo 'Returns Cortafuegos F.C.' en el partido 4 - 0 Bichao Alineación oficial del equipo 'Bichao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Returns Cortafuegos F.C. Alineación oficial del equipo 'Returns Cortafuegos F.C.' en el partido 2 - 0 Bichao Alineación oficial del equipo 'Bichao' en el partido
Tiene suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Returns Cortafuegos F.C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 47 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 47 minuts de joc, Giuliano Baldazzi, corrent com un esperitat, superà primer Amgad Nosseir per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Samuele Norero estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ionuţ Segărceanu va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 63.
  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Ionuţ Segărceanu era molt més ràpid que el defensa Manuel Stehrenberger. Al minut 78, el jugador de Cortafuegos va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 0.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Amb 81 minuts jugats, en Ionuţ Segărceanu va augmentar l'avantatge de Cortafuegos a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a Cortafuegos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Giuliano Baldazzi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Samuele Norero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cortafuegos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Mieczysław Magielski, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 付 (Fu) 达庆 (Daqing) estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Dé van Vossen, als 70 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hodei Dendategi de Cortafuegos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Bichao

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Diamantino Ferreira ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 33, quan en Amgad Nosseir va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Salvatore Galardo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Arno Bentzen no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 86, quan un error defensiu va deixar Marko Rüsselsheim completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Amgad Nosseir de Bichao va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Shakeem Dallas de Bichao va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.