Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bichao (774631) - Returns Cortafuegos F.C. (1332639) » 659723733: T63/J7/V

Liga 659723733 Información oficial sobre el partido 659723733 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / V.176 (5689)

Bichao Alineación oficial del equipo 'Bichao' en el partido 2 - 1 Returns Cortafuegos F.C. Alineación oficial del equipo 'Returns Cortafuegos F.C.' en el partido
Diamantino Ferreira (58') 1 - 0
1 - 1 Claudiu Blidea (72')
Diamantino Ferreira (74') 2 - 1
Bichao Alineación oficial del equipo 'Bichao' en el partido 2 - 1 Returns Cortafuegos F.C. Alineación oficial del equipo 'Returns Cortafuegos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bichao Alineación oficial del equipo 'Bichao' en el partido 4 - 0 Returns Cortafuegos F.C. Alineación oficial del equipo 'Returns Cortafuegos F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bichao

Goles Goles

  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): Bichao va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 58 Diamantino Ferreira va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Diamantino Ferreira, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Bichao se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Dominik Gawluk va entorpir al marcador d'en Shakeem Dallas per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Shakeem Dallas va ridiculitzar a en Mieczysław Magielski amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eldert Dronkert va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Arno Bentzen al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Diamantino Ferreira va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Amgad Nosseir va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Returns Cortafuegos F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 72 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Claudiu Blidea que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Otto Schwarzäugl de Cortafuegos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 39, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dé van Vossen de Cortafuegos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Otto Schwarzäugl.