Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo La Barca (120908) - La Pobla FC (1457478) » 659723653: T63/J1/V

Liga 659723653 Información oficial sobre el partido 659723653 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / V.175 (5688)

Rayo La Barca Alineación oficial del equipo 'Rayo La Barca' en el partido 1 - 1 La Pobla FC Alineación oficial del equipo 'La Pobla FC' en el partido
Gaspare Flamini (40') 1 - 0
1 - 1 Maximilian Schäftlein (69')
Rayo La Barca Alineación oficial del equipo 'Rayo La Barca' en el partido 1 - 1 La Pobla FC Alineación oficial del equipo 'La Pobla FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo La Barca Alineación oficial del equipo 'Rayo La Barca' en el partido 1 - 2 La Pobla FC Alineación oficial del equipo 'La Pobla FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,5 % 37,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo La Barca

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gaspare Flamini, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Barca se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Barca van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Max Breinbauer va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Barca va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Antonio Noseda Pedraglio va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Barca va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rubén Gudiel ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Noa Ditlevsen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

La Pobla FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Pobla van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 69, quan Maximilian Schäftlein va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Maximilian Schäftlein va estar a punt de posar per davant a Pobla amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Smbat Baroyan va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Diego Conchello va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 70, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Smbat Baroyan va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Antonio Larrauri va marcar al minut 75 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Bogdan Gheorghe, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 77 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En César Palência va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.