Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Benavente (1416891) - Pelotaris FC (1364936) » 659723445: T63/J5/V

Liga 659723445 Información oficial sobre el partido 659723445 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / V.171 (5684)

F.C Benavente Alineación oficial del equipo 'F.C Benavente' en el partido 4 - 1 Pelotaris FC Alineación oficial del equipo 'Pelotaris FC' en el partido
Thore Sagl (8') 1 - 0
Enrique Aguado Renedo (72') 2 - 0
Asghar Sabouri (86') 3 - 0
3 - 1 Fernando Altamira (89')
Tobias Zich (89') 4 - 1
F.C Benavente Alineación oficial del equipo 'F.C Benavente' en el partido 4 - 1 Pelotaris FC Alineación oficial del equipo 'Pelotaris FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Benavente Alineación oficial del equipo 'F.C Benavente' en el partido 2 - 0 Pelotaris FC Alineación oficial del equipo 'Pelotaris FC' en el partido
Tiene suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Benavente

Goles Goles

  • 119 Minuto 8 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jean-Christophe Legoupil sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Thore Sagl que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Benavente van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Enrique Aguado Renedo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Asghar Sabouri es va introduir dins la defensa central al minut 86, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pelotaris. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tobias Zich la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Benavente es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Marek Juszczyński va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Benavente se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Asghar Sabouri una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Baltasar Somalo Portero va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Rudolph Sialis gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Baltasar Somalo Portero va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Marek Juszczyński va rebre molts aplaudiments. Al minut 89 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Asghar Sabouri de Benavente va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Pelotaris FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Pelotaris sabia com jugar al contraatac, i al minut 89, Fernando Altamira va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 7 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Pelotaris sortien al contraatac. La falta llançada per Sammy Duck va sortir força alta sense massa perill.
  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Gabriel Mòdol va fer una jugada per la banda esquerra, però Kısmet Pekak va aturar el seu xut.