Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

moccios team (777412) - cuenco f.c. (308374) » 659723429: T63/J1/V

Liga 659723429 Información oficial sobre el partido 659723429 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / V.171 (5684)

moccios team Alineación oficial del equipo 'moccios team' en el partido 2 - 1 cuenco f.c. Alineación oficial del equipo 'cuenco f.c.' en el partido
0 - 1 Rouhollah Hamedian (18')
Galder Garazi (33') 1 - 1
Norbert Boros (48') 2 - 1
moccios team Alineación oficial del equipo 'moccios team' en el partido 2 - 1 cuenco f.c. Alineación oficial del equipo 'cuenco f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
moccios team Alineación oficial del equipo 'moccios team' en el partido 2 - 0 cuenco f.c. Alineación oficial del equipo 'cuenco f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

moccios team

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Galder Garazi va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 120 Minuto 48 (Gol de falta): Una falta al minut 48 va provocar un lliure directe. Norbert Boros el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Sergio Martínez Blas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de moccios se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

cuenco f.c.

Goles Goles

  • 106 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Rouhollah Hamedian va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 18, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del cuenco, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de cuenco van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Luis Monte va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Iakovos Kanaris va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de cuenco que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de cuenco, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Mel Soler va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rouhollah Hamedian.