Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Keirrisones (994495) - Barlovento (1416829) » 659723285: T63/J7/V

Liga 659723285 Información oficial sobre el partido 659723285 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / V.168 (5681)

Keirrisones Alineación oficial del equipo 'Keirrisones' en el partido 1 - 1 Barlovento Alineación oficial del equipo 'Barlovento' en el partido
Olimpiu Efrim (76') 1 - 0
1 - 1 Carlos Guzmán Taberné (82')
Keirrisones Alineación oficial del equipo 'Keirrisones' en el partido 1 - 1 Barlovento Alineación oficial del equipo 'Barlovento' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Keirrisones Alineación oficial del equipo 'Keirrisones' en el partido 2 - 1 Barlovento Alineación oficial del equipo 'Barlovento' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,6 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Keirrisones

Goles Goles

  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Olimpiu Efrim, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Keirrisones se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Keirrisones va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Avel·lí Tàrrega ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 es va veure una gran oportunitat per a Keirrisones per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rodrigo Caponis, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Keirrisones van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 72, però Rafael Lecegui va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Keirrisones per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Willington Abondano va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Pancracio Rodríguez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Barlovento

Goles Goles

  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Carlos Guzmán Taberné va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Barlovento va ser a punt de marcar al minut 14, quan el seu jugador Óscar Candenas va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 219 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Óscar Candenas va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Diether Santen, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enzo Howald de Barlovento es va guanyar la targeta groga merescudament.