Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TresSonMultitud (1337644) - amb Gràcia (CAT) (308809) » 659723141: T63/J13/V

Liga 659723141 Información oficial sobre el partido 659723141 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / V.165 (5678)

TresSonMultitud Alineación oficial del equipo 'TresSonMultitud' en el partido 3 - 0 amb Gràcia (CAT) Alineación oficial del equipo 'amb Gràcia (CAT)' en el partido
Emil van Beilen (3') 1 - 0
Jan Olszynka (6') 2 - 0
Leo Morgan (67') 3 - 0
TresSonMultitud Alineación oficial del equipo 'TresSonMultitud' en el partido 3 - 0 amb Gràcia (CAT) Alineación oficial del equipo 'amb Gràcia (CAT)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
TresSonMultitud Alineación oficial del equipo 'TresSonMultitud' en el partido 4 - 2 amb Gràcia (CAT) Alineación oficial del equipo 'amb Gràcia (CAT)' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,1 % 7,3 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TresSonMultitud

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): TresSonMultitud, atacant per l'esquerra al minut 3, va aprofitar el magnífic llançament de Emil van Beilen per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 6 (Gol por la derecha): TresSonMultitud va aconseguir el 2 - 0 quan Jan Olszynka va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Leo Morgan es va introduir dins la defensa central al minut 67, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gràcia. La jugada d'estratègia del TresSonMultitud per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rafael Villaraud va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Rafael Villaraud es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Sergio Pío de TresSonMultitud va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Leo Morgan de TresSonMultitud amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

amb Gràcia (CAT)

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Gràcia Bálint Hacser quasi marca al minut 4 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Érico Roisin l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 252 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Gràcia va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 18, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Viktor Mitronov.
  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Adrian Rauş va fer al minut 27 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Bálint Hacser, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Érico Roisin va fer una magnífica centrada, però la rematada de Bálint Hacser va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 81, quan un error defensiu va deixar Adrian Rauş completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Nunzio Veridiani ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.