Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pracatum FC (1372941) - amb Gràcia (CAT) (308809) » 659723121: T63/J8/V

Liga 659723121 Información oficial sobre el partido 659723121 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / V.165 (5678)

Atlètic Rocabruna Alineación oficial del equipo 'Atlètic Rocabruna' en el partido 7 - 1 amb Gràcia (CAT) Alineación oficial del equipo 'amb Gràcia (CAT)' en el partido
Johannes-Michael Breinlinger (8') 1 - 0
1 - 1 Vasile Budu (11')
Fabio Luongo (24') 2 - 1
James Roberts (37') 3 - 1
Mariano Jaramillo (40') 4 - 1
Andreas Scherz (41') 5 - 1
Andreas Scherz (43') 6 - 1
Baltasar Pacheco (77') 7 - 1
Atlètic Rocabruna Alineación oficial del equipo 'Atlètic Rocabruna' en el partido 7 - 1 amb Gràcia (CAT) Alineación oficial del equipo 'amb Gràcia (CAT)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atlètic Rocabruna Alineación oficial del equipo 'Atlètic Rocabruna' en el partido 4 - 1 amb Gràcia (CAT) Alineación oficial del equipo 'amb Gràcia (CAT)' en el partido
Tiene bastante suerte 4.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Rocabruna

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Rocabruna prenia la batuta de l'encontre al minut 8, quan en Johannes-Michael Breinlinger va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Fabio Luongo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Rocabruna.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Rocabruna va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Andreas Scherz, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en James Roberts que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Mariano Jaramillo de Rocabruna va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Rocabruna va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Andreas Scherz va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Rocabruna van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 6 - 1 mitjançant en Andreas Scherz.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Amb 77 minuts jugats, en Baltasar Pacheco va augmentar l'avantatge de Rocabruna a 7 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): Miguel Bardem quasi marca en una jugada assajada de córner que Andreas Scherz havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 219 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Johannes-Michael Breinlinger va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Alistair Brown, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El Rocabruna ho intentava per la dreta per mitjà de Mariano Jaramillo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rodin van der Hoff de Rocabruna va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Martí, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mariano Jaramillo de Rocabruna la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Martí de Rocabruna es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rodin van der Hoff de Rocabruna va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

amb Gràcia (CAT)

Goles Goles

  • 161 Minuto 11 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 11 minuts Vasile Budu va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Gràcia va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Mathieu Guichard no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Naaman Kapolow, el jugador de Gràcia va ser expulsat al minut 36.