Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

amb Gràcia (CAT) (308809) - Pracatum FC (1372941) » 659723117: T63/J7/V

Liga 659723117 Información oficial sobre el partido 659723117 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / V.165 (5678)

amb Gràcia (CAT) Alineación oficial del equipo 'amb Gràcia (CAT)' en el partido 1 - 4 Atlètic Rocabruna Alineación oficial del equipo 'Atlètic Rocabruna' en el partido
0 - 1 Sebastiaan van Acht (7')
Bálint Hacser (21') 1 - 1
1 - 2 Alistair Brown (37')
1 - 3 Baltasar Pacheco (56')
1 - 4 Mariano Jaramillo (76')
amb Gràcia (CAT) Alineación oficial del equipo 'amb Gràcia (CAT)' en el partido 1 - 4 Atlètic Rocabruna Alineación oficial del equipo 'Atlètic Rocabruna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
amb Gràcia (CAT) Alineación oficial del equipo 'amb Gràcia (CAT)' en el partido 2 - 8 Atlètic Rocabruna Alineación oficial del equipo 'Atlètic Rocabruna' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,9 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

amb Gràcia (CAT)

Goles Goles

  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Naaman Kapolow sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Bálint Hacser que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, Vasile Budu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Viktor Mitronov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gràcia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Gràcia va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Viktor Mitronov va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Atlètic Rocabruna

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Sebastiaan van Acht va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 174 Minuto 37 (Gol de penalti): Quan passaven 37 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Rocabruna. En Alistair Brown va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 190 Minuto 56 (Gol de falta): En Baltasar Pacheco conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-3
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Mariano Jaramillo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Fabio Luongo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Fabio Luongo al minut 63, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.