Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

amb Gràcia (CAT) (308809) - Garnata C.F. (1337626) » 659723104: T63/J4/V

Liga 659723104 Información oficial sobre el partido 659723104 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / V.165 (5678)

amb Gràcia (CAT) Alineación oficial del equipo 'amb Gràcia (CAT)' en el partido 1 - 1 Garnata C.F. Alineación oficial del equipo 'Garnata C.F.' en el partido
0 - 1 Christian Mayeux (21')
Boris Potanin (77') 1 - 1
amb Gràcia (CAT) Alineación oficial del equipo 'amb Gràcia (CAT)' en el partido 1 - 1 Garnata C.F. Alineación oficial del equipo 'Garnata C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
amb Gràcia (CAT) Alineación oficial del equipo 'amb Gràcia (CAT)' en el partido 1 - 1 Garnata C.F. Alineación oficial del equipo 'Garnata C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,6 % 5,8 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

amb Gràcia (CAT)

Goles Goles

  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Gràcia va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Dariusz Granda, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Boris Potanin que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Gràcia va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Viktor Mitronov va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 23 minuts, en Adnan Rafi no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després de 47 minuts, Érico Roisin va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Adolf Sulek va estar a punt d'empatar per a Gràcia quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però José Fernando Peñarrubia va desviar la pilota a l'últim instant.

Garnata C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Garnata van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Christian Mayeux va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Benno Guerber va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 287 Minuto 50 (Ocasión tiro lejano): El Garnata se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 50, en Max Leonardsson va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Garnata van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Cieszybor Zapart, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Max Leonardsson va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 81, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Bjørn Egil Knudsen va aconseguir desviar el seu xut a córner.