Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ELS VADOCS DELS QUICOCS (1332834) - C.F. Tagarete (774414) » 659722947: T63/J7/V

Liga 659722947 Información oficial sobre el partido 659722947 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / V.162 (5675)

ELS VADOCS DELS QUICOCS Alineación oficial del equipo 'ELS VADOCS DELS QUICOCS' en el partido 6 - 0 C.F. Tagarete Alineación oficial del equipo 'C.F. Tagarete' en el partido
Artur Zygadło (3') 1 - 0
Cosimo Trabucchi (15') 2 - 0
Cosimo Trabucchi (35') 3 - 0
Andrey Gruzdev (73') 4 - 0
Cosimo Trabucchi (74') 5 - 0
Andrey Gruzdev (86') 6 - 0
ELS VADOCS DELS QUICOCS Alineación oficial del equipo 'ELS VADOCS DELS QUICOCS' en el partido 6 - 0 C.F. Tagarete Alineación oficial del equipo 'C.F. Tagarete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
ELS VADOCS DELS QUICOCS Alineación oficial del equipo 'ELS VADOCS DELS QUICOCS' en el partido 7 - 0 C.F. Tagarete Alineación oficial del equipo 'C.F. Tagarete' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ELS VADOCS DELS QUICOCS

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Artur Zygadło, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del QUICOCS se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 3.
  • 134 Minuto 15 (Gol de penalti): QUICOCS va obtenir un penal al minut 15, que va llançar a la perfecció Cosimo Trabucchi. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Cosimo Trabucchi va incrementar l'avantatge de QUICOCS amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 137 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Gianluca Cianciullo va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 73 de joc. Andrey Gruzdev es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 4 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): El gol de falta de Cosimo Trabucchi sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 74 i ampliar l'avantatge de QUICOCS a 5 - 0.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan QUICOCS va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Andrey Gruzdev des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Andrey Gruzdev gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Iñaki Gazagaetxeberria va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Andrey Gruzdev va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del QUICOCS van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Andrey Gruzdev, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): IJsbrand Slor de QUICOCS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en IJsbrand Slor va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

C.F. Tagarete

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lionel Blondiau de Tagarete amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Ernst Widmayer de Tagarete va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.