Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC.BADIA (1420827) - Rayon, CF (775272) » 659722895: T63/J8/V

Liga 659722895 Información oficial sobre el partido 659722895 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / V.161 (5674)

FC.BADIA Alineación oficial del equipo 'FC.BADIA' en el partido 3 - 1 Rayon, CF Alineación oficial del equipo 'Rayon, CF' en el partido
Pedro Germán (3') 1 - 0
Viti Velaostegui (65') 2 - 0
Viti Velaostegui (75') 3 - 0
3 - 1 Carlo Bernacca (80')
FC.BADIA Alineación oficial del equipo 'FC.BADIA' en el partido 3 - 1 Rayon, CF Alineación oficial del equipo 'Rayon, CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC.BADIA Alineación oficial del equipo 'FC.BADIA' en el partido 2 - 0 Rayon, CF Alineación oficial del equipo 'Rayon, CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC.BADIA

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Pedro Germán va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de FC.BADIA.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 65 minuts, el tirador de faltes del FC.BADIA va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Viti Velaostegui, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Viti Velaostegui va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El FC.BADIA va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Viti Velaostegui va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Jacobo Cortijada es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Jèp Pallàs gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Youkai Beukenkamp va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jèp Pallàs de FC.BADIA va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Rayon, CF

Goles Goles

  • 154 Minuto 80 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 1 va ser Carlo Bernacca. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Rayon, van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 21, però el xut de Sander Aral des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Karol Dziedzic va marxar de Pedro Germán en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Rayon, van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Rayon, sortien al contraatac. La falta llançada per Carlo Bernacca va sortir força alta sense massa perill.