Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Serrejón (800703) - Waterdeep United (307977) » 659722868: T63/J1/V

Liga 659722868 Información oficial sobre el partido 659722868 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / V.161 (5674)

F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 4 - 0 Santiago Forever Alineación oficial del equipo 'Santiago Forever' en el partido
Paken Algorri (3') 1 - 0
Berat Diener (5') 2 - 0
Iker Olmo (71') 3 - 0
Esteban Grimosachs (74') 4 - 0
F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 4 - 0 Santiago Forever Alineación oficial del equipo 'Santiago Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 6 - 0 Santiago Forever Alineación oficial del equipo 'Santiago Forever' en el partido
Tiene mala suerte 5.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Serrejón

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Andrés Latorre arribés a peus de Paken Algorri, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Serrejón el 1 - 0.
  • 134 Minuto 5 (Gol de penalti): Berat Diener va augmentar la diferència de Serrejón a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 71, el Serrejón va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Iker Olmo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, Serrejón va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Esteban Grimosachs, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ignacio Tomás per poc que no incrementa el marcador al minut 36. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Olav Meinecke va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Paken Algorri va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Paken Algorri es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Berat Diener de Serrejón amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Santiago Forever

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Ramón Osetia ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Ngang-elizwe Kubheka la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Santiago havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Modesto Lalor Cabañas va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Marko Cebek.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Baykal Kuşcu va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Arnaud Lambard rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.