Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Insurrección F.C. (1438011) - Mostadiecha C.F. (775983) » 659722462: T63/J11/V

Liga 659722462 Información oficial sobre el partido 659722462 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / V.153 (5666)

Insurrección f.c. Alineación oficial del equipo 'Insurrección f.c.' en el partido 3 - 0 Mostadiecha C.F. Alineación oficial del equipo 'Mostadiecha C.F.' en el partido
Rudi Klümp (36') 1 - 0
Octavio Guercolata (75') 2 - 0
Władysław Chałupka (89') 3 - 0
Insurrección f.c. Alineación oficial del equipo 'Insurrección f.c.' en el partido 3 - 0 Mostadiecha C.F. Alineación oficial del equipo 'Mostadiecha C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Insurrección f.c. Alineación oficial del equipo 'Insurrección f.c.' en el partido 5 - 1 Mostadiecha C.F. Alineación oficial del equipo 'Mostadiecha C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 5.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Insurrección f.c.

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a I.F.C va ser Rudi Klümp.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de I.F.C a 2 - 0. Octavio Guercolata va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): I.F.C va augmentar la diferència quan Władysław Chałupka no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del I.F.C van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Władysław Chałupka, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 286 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 16, el I.F.C estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Rudi Klümp va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 207 Minuto 37 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Władysław Chałupka va enviar un xut des de 40 metres al minut 37, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ede Pokorny per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Erminio Rebolini va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Octavio Guercolata. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Władysław Chałupka de I.F.C amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rudi Klümp es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Mostadiecha C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Jakub Sobisz va estar a punt de posar per davant a Mostadiecha amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Arkadiy Paevskiy va impedir un gol cantat.