Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Insurrección F.C. (1438011) - Ardi-ratas F.C. (772673) » 659722435: T63/J5/V

Liga 659722435 Información oficial sobre el partido 659722435 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / V.153 (5666)

Insurrección f.c. Alineación oficial del equipo 'Insurrección f.c.' en el partido 2 - 1 Ardi-ratas F.C. Alineación oficial del equipo 'Ardi-ratas F.C.' en el partido
0 - 1 Dave Reid (15')
Globi Kimmel (87') 1 - 1
Rudi Klümp (87') 2 - 1
Insurrección f.c. Alineación oficial del equipo 'Insurrección f.c.' en el partido 2 - 1 Ardi-ratas F.C. Alineación oficial del equipo 'Ardi-ratas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Insurrección f.c. Alineación oficial del equipo 'Insurrección f.c.' en el partido 2 - 0 Ardi-ratas F.C. Alineación oficial del equipo 'Ardi-ratas F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Insurrección f.c.

Goles Goles

  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 87, Globi Kimmel de I.F.C empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Rudi Klümp ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, I.F.C es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Globi Kimmel va ridiculitzar a en Arnau Campllonch amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): I.F.C va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Aitor Alemany ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Aitor Alemany va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 235 Minuto 66 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Zebulón Gabaldón, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Nava va estar a punt d'empatar per a I.F.C quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Aymeric Fontaine va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El I.F.C va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Vittorio Giacomino la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Globi Kimmel.

Ardi-ratas F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Ardi-ratas van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Dave Reid.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 5, el Ardi-ratas estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Leopold Lucassen va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Leopold Lucassen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ardi-ratas, l'equip va recuperar la pilota al minut 24 i va contraatacar. En Arnau Campllonch va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Víctor Miguel Angulo després de 80 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Arkadiy Paevskiy va poder desviar-lo a córner.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Ardi-ratas van sortir al contraatac amb encert al minut 85, però Radu Lelescu no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gilles Giesbrecht de Ardi-ratas es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.