Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Insurrección F.C. (1438011) - Real Aguilas C.F. (779572) » 659722421: T63/J1/V

Liga 659722421 Información oficial sobre el partido 659722421 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / V.153 (5666)

Insurrección f.c. Alineación oficial del equipo 'Insurrección f.c.' en el partido 2 - 1 Real Aguilas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Aguilas C.F.' en el partido
0 - 1 Majid Dawood Al-Rahby (22')
Pierre-Olivier Michel (49') 1 - 1
Zebulón Gabaldón (81') 2 - 1
Insurrección f.c. Alineación oficial del equipo 'Insurrección f.c.' en el partido 2 - 1 Real Aguilas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Aguilas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Insurrección f.c. Alineación oficial del equipo 'Insurrección f.c.' en el partido 3 - 3 Real Aguilas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Aguilas C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,1 % 37,3 % 30,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Insurrección f.c.

Goles Goles

  • 113 Minuto 49 (Gol por la derecha): Els jugadors del I.F.C amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 49, deixant Pierre-Olivier Michel en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Zebulón Gabaldón de I.F.C aconseguir un gol al minut 81 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Christen Honore estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Rudi Klümp, als 11 minuts, va fallar per ben poc.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Pierre-Olivier Michel va estar a punt de marcar al minut 26 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): I.F.C va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pierre-Olivier Michel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alfredo Paolinelli.
  • 235 Minuto 79 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Pierre-Olivier Michel va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Octavio Guercolata va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de I.F.C se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Real Aguilas C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): Aguilas sabia com jugar al contraatac, i al minut 22, Majid Dawood Al-Rahby va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 7 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Karl Chalmers per la seva rapidesa. Al minut 7 va intentar marxar per velocitat d'en Aitor Alemany, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Es duien 19 minuts de partit jugats quan Mihai Nistor va estar a punt de posar per davant a Aguilas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Arkadiy Paevskiy va impedir un gol cantat.