Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Escipiones (1417520) - CF Vila del Pingüí (990739) » 659722342: T63/J9/V

Liga 659722342 Información oficial sobre el partido 659722342 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / V.151 (5664)

Escipiones Alineación oficial del equipo 'Escipiones' en el partido 2 - 1 CF Vila del Pingüi Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüi' en el partido
Jorge Silva Palafox (3') 1 - 0
1 - 1 Nemesi Ruscalleda (26')
Ceferino Cadalla (37') 2 - 1
Escipiones Alineación oficial del equipo 'Escipiones' en el partido 2 - 1 CF Vila del Pingüi Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Escipiones Alineación oficial del equipo 'Escipiones' en el partido 4 - 1 CF Vila del Pingüi Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüi' en el partido
Tiene mala suerte 4.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Escipiones

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CFVDP. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jorge Silva Palafox la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Escipiones es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 3.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats van embogir quan en Ceferino Cadalla va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Escipiones.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José María Madariaga Sáenz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 235 Minuto 64 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Jorge Silva Palafox gairebé marca per a Escipiones al minut 64 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Escipiones ho intentava per la dreta per mitjà de Ceferino Cadalla, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jorge Silva Palafox per poc que no incrementa el marcador al minut 73. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Abdelkarim Qarqouch va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Jorge Silva Palafox una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Abdelkarim Qarqouch va mantenir l'equip visitant dins del partit.

CF Vila del Pingüi

Goles Goles

  • 162 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Nemesi Ruscalleda va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 26.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CFVDP que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Miguel Ángel Dolz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Santi Chico sol davant la porteria al minut 25, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): CFVDP va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Felipe Cotrina es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.