Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manhattan Dragons (125680) - Los marmotas dormilones (441027) » 659722172: T63/J9/V

Liga 659722172 Información oficial sobre el partido 659722172 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / V.148 (5661)

Manhattan Dragons Alineación oficial del equipo 'Manhattan Dragons' en el partido 3 - 2 Los marmotas dormilones Alineación oficial del equipo 'Los marmotas dormilones' en el partido
Heikki Timperi (15') 1 - 0
1 - 1 Sebas Jover (20')
Heikki Timperi (77') 2 - 1
2 - 2 Hristo Stamboliyski (83')
Heikki Timperi (89') 3 - 2
Manhattan Dragons Alineación oficial del equipo 'Manhattan Dragons' en el partido 3 - 2 Los marmotas dormilones Alineación oficial del equipo 'Los marmotas dormilones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Manhattan Dragons Alineación oficial del equipo 'Manhattan Dragons' en el partido 1 - 2 Los marmotas dormilones Alineación oficial del equipo 'Los marmotas dormilones' en el partido
Tiene suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,8 % 40,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manhattan Dragons

Goles Goles

  • 120 Minuto 15 (Gol de falta): Manhattan va agafar avantatge al minut 15 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Heikki Timperi fent així el 1 - 0.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): El jugador Heikki Timperi de Manhattan, després de 77 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 120 Minuto 89 (Gol de falta): Heikki Timperi va donar a Manhattan un avantatge de 3 - 2 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Manhattan va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dezső Csalavári, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a Manhattan per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tim Baeck, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 208 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Heikki Timperi va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Tim Baeck aquest no va estar a l'altura.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nuno Matos va estar a punt d'acabar en gol al minut 84, però el porter visitant Maciej Mozol va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Los marmotas dormilones

Goles Goles

  • 163 Minuto 20 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 20 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Sebas Jover marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): Als 83 minuts de partit, Hristo Stamboliyski de dormilones va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): dormilones va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gilberto Grüniger va desviar el xut final de Štefan Dundálek després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Graziano Felicioli haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a dormilones al minut 7.
  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Ettore Rascio va estar a punt de posar per davant a dormilones amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gilberto Grüniger va impedir un gol cantat.
  • 215 Minuto 21 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Daniel González Pondal va rebre molts aplaudiments. Al minut 21 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Miika Rautio, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 52 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 67 (Ocasión de falta): Hristo Stamboliyski va xutar magistralment una falta al minut 67 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miika Rautio de dormilones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Germán Monzón de dormilones es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.