Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los marmotas dormilones (441027) - Manhattan Dragons (125680) » 659722161: T63/J6/V

Liga 659722161 Información oficial sobre el partido 659722161 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / V.148 (5661)

Los marmotas dormilones Alineación oficial del equipo 'Los marmotas dormilones' en el partido 1 - 0 Manhattan Dragons Alineación oficial del equipo 'Manhattan Dragons' en el partido
Lukáš Píša (25') 1 - 0
Los marmotas dormilones Alineación oficial del equipo 'Los marmotas dormilones' en el partido 1 - 0 Manhattan Dragons Alineación oficial del equipo 'Manhattan Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los marmotas dormilones Alineación oficial del equipo 'Los marmotas dormilones' en el partido 3 - 0 Manhattan Dragons Alineación oficial del equipo 'Manhattan Dragons' en el partido
Tiene mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los marmotas dormilones

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): dormilones va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 25 Lukáš Píša va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 6 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Sebas Jover va rebre molts aplaudiments. Al minut 6 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Lukáš Píša va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El jugador local Iacopo Montaiuti per poc que no incrementa el marcador al minut 28. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gilberto Grüniger va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 33 podia haver acabat en gol, però Gilberto Grüniger va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Hristo Stamboliyski, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Giovanni Borobia va estar a punt de sentenciar el partit al minut 61, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Miika Rautio gairebé va marcar per a dormilones des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El dormilones ho intentava per la dreta per mitjà de Manuel Peinado, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Manhattan Dragons

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Heikki Timperi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Nuno Matos va fer una jugada per la banda esquerra, però Maciej Mozol va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nuno Matos de Manhattan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.