Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dreams F. C. (119423) - GanyanPower (125785) » 659722107: T63/J7/V

Liga 659722107 Información oficial sobre el partido 659722107 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / V.147 (5660)

Dreams F. C. Alineación oficial del equipo 'Dreams F. C.' en el partido 1 - 4 GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido
0 - 1 Patrik Rendes (18')
0 - 2 Mundial Vales (34')
0 - 3 Manhardt 'Manjarín' Reep (35')
Alex Johnson (67') 1 - 3
1 - 4 Ermegildo Lancha Pacheco (69')
Dreams F. C. Alineación oficial del equipo 'Dreams F. C.' en el partido 1 - 4 GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dreams F. C. Alineación oficial del equipo 'Dreams F. C.' en el partido 2 - 0 GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dreams F. C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Alex Johnson, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a Dreams.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Dreams va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Krunoslav Kalc va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El Dreams va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Amadeusz Urban la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Alex Johnson quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Dreams va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 68 que Jānis Maizītis no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Takhir Shamkin va disposar d'una bona oportunitat al minut 72, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Francisco Nascimento no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Amadeusz Urban es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

GanyanPower

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): Patrik Rendes va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de GanyanPower i marcant el 0 - 1.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Mundial Vales de GanyanPower va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 35, GanyanPower va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Manhardt 'Manjarín' Reep.
  • 140 Minuto 69 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el GanyanPower va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Ermegildo Lancha Pacheco aconseguint el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Martin Shubenkin haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a GanyanPower al minut 6.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joanis 'Cap d'estopa' Etxarandio de GanyanPower va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Manhardt 'Manjarín' Reep de GanyanPower va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Manhardt 'Manjarín' Reep va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.