Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nova Troco S.D. (1457016) - Udo's CF (1366565) » 659722076: T63/J13/V

Liga 659722076 Información oficial sobre el partido 659722076 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / V.146 (5659)

Nova Troco S.D. Alineación oficial del equipo 'Nova Troco S.D.' en el partido 3 - 0 Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido
Gonzalo Romero Soriano (19') 1 - 0
Alexandros Takounaras (39') 2 - 0
Gonzalo Romero Soriano (40') 3 - 0
Nova Troco S.D. Alineación oficial del equipo 'Nova Troco S.D.' en el partido 3 - 0 Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nova Troco S.D. Alineación oficial del equipo 'Nova Troco S.D.' en el partido 4 - 0 Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nova Troco S.D.

Goles Goles

  • 106 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Troco sempre confia amb les genialitats d'en Gonzalo Romero Soriano; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Troco va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alexandros Takounaras des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Troco va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gonzalo Romero Soriano progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 23 quan Jiří Bambula de Troco gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jiří Bambula va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Severino Falceto, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Troco van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Cengiz Algur, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Severino Falceto. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Udo's CF

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Udos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 24, però Cecilio Alfonso va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): En Virgilio Lucioni va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adri van de Laarschot de Udos es va emportar una amonestació al minut 7 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38, José Luis Freixa de Udos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.