Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TrInKaDoReS (1598191) - Udo's CF (1366565) » 659722060: T63/J9/V

Liga 659722060 Información oficial sobre el partido 659722060 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / V.146 (5659)

TrInKaDoReS Alineación oficial del equipo 'TrInKaDoReS' en el partido 1 - 0 Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido
Francisco Peralta (41') 1 - 0
TrInKaDoReS Alineación oficial del equipo 'TrInKaDoReS' en el partido 1 - 0 Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TrInKaDoReS Alineación oficial del equipo 'TrInKaDoReS' en el partido 0 - 1 Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TrInKaDoReS

Goles Goles

  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el TrInKaDoReS va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Francisco Peralta aconseguint el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): El TrInKaDoReS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 3, però en Alejandro Caraves va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Alejandro Caraves va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de TrInKaDoReS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Angel Nachev, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 4 (Tarjeta roja directa): Al minut 4 en Rob Smeekens va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gennaro Portera.

Udo's CF

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Kjeld Falck va rebre molts aplaudiments. Al minut 75 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adri van de Laarschot es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.