Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pedrintxi C.F. (1366337) - TrInKaDoReS (1598191) » 659722056: T63/J8/V

Liga 659722056 Información oficial sobre el partido 659722056 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / V.146 (5659)

Pedrintxi C.F. Alineación oficial del equipo 'Pedrintxi C.F.' en el partido 1 - 0 TrInKaDoReS Alineación oficial del equipo 'TrInKaDoReS' en el partido
Ambrósio Jorge Raposa (47') 1 - 0
Pedrintxi C.F. Alineación oficial del equipo 'Pedrintxi C.F.' en el partido 1 - 0 TrInKaDoReS Alineación oficial del equipo 'TrInKaDoReS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pedrintxi C.F. Alineación oficial del equipo 'Pedrintxi C.F.' en el partido 2 - 0 TrInKaDoReS Alineación oficial del equipo 'TrInKaDoReS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pedrintxi C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ambrósio Jorge Raposa de Pedrintxi aconseguir un gol al minut 47 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Valentin Pătruţi va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Roman-Paul Rieder va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 219 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Cándido Sáenz Martínez va poder marcar per a Pedrintxi en un servei de cantonada picat per en Ambrósio Jorge Raposa quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

TrInKaDoReS

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Francisco Peralta al minut 19 semblava entrar, però Clemente López Pilares va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 286 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 21 minuts, el TrInKaDoReS va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TrInKaDoReS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Angel Nachev va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TrInKaDoReS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Francisco Peralta, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Angel Nachev de TrInKaDoReS es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.