Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pedrintxi C.F. (1366337) - F. C. GADES (1418373) » 659722028: T63/J1/V

Liga 659722028 Información oficial sobre el partido 659722028 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / V.146 (5659)

Pedrintxi C.F. Alineación oficial del equipo 'Pedrintxi C.F.' en el partido 2 - 0 F. C. GADES Alineación oficial del equipo 'F. C. GADES' en el partido
Marc Pou (30') 1 - 0
Luis María Tejedor (33') 2 - 0
Pedrintxi C.F. Alineación oficial del equipo 'Pedrintxi C.F.' en el partido 2 - 0 F. C. GADES Alineación oficial del equipo 'F. C. GADES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pedrintxi C.F. Alineación oficial del equipo 'Pedrintxi C.F.' en el partido 3 - 0 F. C. GADES Alineación oficial del equipo 'F. C. GADES' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pedrintxi C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Marc Pou va donar a Pedrintxi un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Pedrintxi a 2 - 0. Luis María Tejedor va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Nacho Oriol Muñoz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Marc Pou del Pedrintxi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Alexander Carmona, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 56 quan Alexander Carmona de Pedrintxi gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Nacho Oriol Muñoz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hicham Zayd va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Cándido Sáenz Martínez gairebé va marcar per a Pedrintxi des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Aritz Isturiz de Pedrintxi va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Eugen Zirbo de Pedrintxi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

F. C. GADES

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Bader Akhoumach va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de David Robinsson va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thibault Estrade de Gades es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Robinsson de Gades va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Krasimir Veselinov de Gades va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.