Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villafria Cosmos (120231) - Pontevedra C.F (988051) » 659721995: T63/J7/V

Liga 659721995 Información oficial sobre el partido 659721995 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / V.145 (5658)

Villafria Cosmos Alineación oficial del equipo 'Villafria Cosmos' en el partido 2 - 0 Betis Wizards Alineación oficial del equipo 'Betis Wizards' en el partido
Cándido Finisterre (23') 1 - 0
Iraun Urnieta (62') 2 - 0
Villafria Cosmos Alineación oficial del equipo 'Villafria Cosmos' en el partido 2 - 0 Betis Wizards Alineación oficial del equipo 'Betis Wizards' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Villafria Cosmos Alineación oficial del equipo 'Villafria Cosmos' en el partido 3 - 1 Betis Wizards Alineación oficial del equipo 'Betis Wizards' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villafria Cosmos

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 els aficionats van embogir quan en Cándido Finisterre va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Villafria.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Iraun Urnieta, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Cándido Finisterre va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant David Ibañez Monreal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Zbigniew Wawrzynowski va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Cándido Finisterre. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cándido Finisterre per poc que no incrementa el marcador al minut 63. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però David Ibañez Monreal va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marc Pantoja de Villafria amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Betis Wizards

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Václav Polnický al minut 37 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 Edgar Hagen va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ingbert Lämmerhirt va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Omar Mellott va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Edgar Hagen de Wizards va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Ciprian Iacoboni de Wizards va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.