Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Terrícolas (1418110) - Peritos de Jaèn (1460447) » 659721594: T63/J4/V

Liga 659721594 Información oficial sobre el partido 659721594 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / V.138 (5651)

PAWNEE BOYS Alineación oficial del equipo 'PAWNEE BOYS' en el partido 2 - 3 Peritos de Jaèn Alineación oficial del equipo 'Peritos de Jaèn' en el partido
0 - 1 Miguel Laserna (15')
0 - 2 Otcan Mergen (16')
Nils Kolltveit (18') 1 - 2
1 - 3 Óscar Ludeiro (26')
Juan Carlos Vieítez (90') 2 - 3
PAWNEE BOYS Alineación oficial del equipo 'PAWNEE BOYS' en el partido 2 - 3 Peritos de Jaèn Alineación oficial del equipo 'Peritos de Jaèn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PAWNEE BOYS Alineación oficial del equipo 'PAWNEE BOYS' en el partido 3 - 1 Peritos de Jaèn Alineación oficial del equipo 'Peritos de Jaèn' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PAWNEE BOYS

Goles Goles

  • 101 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18, Nils Kolltveit es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Juan Carlos Vieítez trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): PAWNEES va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar David Monner en un 1 contra 1 amb el porter Jannis Opitz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rui da Rosa va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Jannis Opitz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 201 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Marcos Guzmán va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): David Monner va disposar d'una bona oportunitat al minut 57, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de David Monner va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 72 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Miguel Laserna no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Marko Puha estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 208 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): David Monner de PAWNEES va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Gunnar Solberg que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Marcos Guzmán de PAWNEES es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 83, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Peritos de Jaèn

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): Miguel Laserna va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Peritos, al minut 15. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Otcan Mergen de Peritos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 16. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Óscar Ludeiro va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Michael Dolman. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Otcan Mergen de Peritos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.