Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Termodinàmiques i Aerodinàmiques Sant Bou (1368872) - Los Umpa Lumpas (994849) » 659721582: T63/J1/V

Liga 659721582 Información oficial sobre el partido 659721582 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / V.138 (5651)

RRDG F.C. Alineación oficial del equipo 'RRDG F.C.' en el partido 1 - 1 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
Alois Büchel (80') 1 - 0
1 - 1 Rudolph Clarke (81')
RRDG F.C. Alineación oficial del equipo 'RRDG F.C.' en el partido 1 - 1 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RRDG F.C. Alineación oficial del equipo 'RRDG F.C.' en el partido 0 - 1 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RRDG F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Alois Büchel va donar a RRDG un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): RRDG va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miguel Abel en un 1 contra 1 amb el porter Juan Miguel de Borja, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de RRDG va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Valentino Astro, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de RRDG va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Miguel Abel va sortir per sobre el travesser.
  • 220 Minuto 64 (Ocasión de falta): Amb 64 minuts disputats, Eloy Lila Zurita gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Juan Miguel de Borja va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abdul-Aziz Al Sadaa de RRDG la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los Umpa Lumpas

Goles Goles

  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Manolo Ferrer estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Rudolph Clarke va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Lumpas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Farid Rahman va desviar el xut final de David Casanoves després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Yorrick van Dalen va ridiculitzar a en Eloy Lila Zurita amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Adrián Costa va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Farid Rahman, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lumpas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Yorrick van Dalen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Juan Luis Dalza de Lumpas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.