Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trons F.C. (776812) - Atlético de Alalpardo (1369919) » 659720580: T63/J3/V

Liga 659720580 Información oficial sobre el partido 659720580 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / V.120 (5633)

Trons F.C. Alineación oficial del equipo 'Trons F.C.' en el partido 2 - 1 Atlético de Alalpardo Alineación oficial del equipo 'Atlético de Alalpardo' en el partido
Zacarías Saco (4') 1 - 0
1 - 1 Amadeu Basto (29')
Agustín Urigarri (71') 2 - 1
Trons F.C. Alineación oficial del equipo 'Trons F.C.' en el partido 2 - 1 Atlético de Alalpardo Alineación oficial del equipo 'Atlético de Alalpardo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Trons F.C. Alineación oficial del equipo 'Trons F.C.' en el partido 3 - 1 Atlético de Alalpardo Alineación oficial del equipo 'Atlético de Alalpardo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trons F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Trons prenia la batuta de l'encontre al minut 4, quan en Zacarías Saco va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Agustín Urigarri, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Trons se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jesús Gil Alvarado de Trons va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 237 Minuto 53 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Manuel Monterrubio va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Adalberto Gavín va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Gintautas Meškis va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Trons se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 es va veure una gran oportunitat per a Trons per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Manuel Monterrubio, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manuel Monterrubio va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Atlético de Alalpardo

Goles Goles

  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 29 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Amadeu Basto marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Iuri Marchesoli sol davant la porteria al minut 18, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Aizbeltz Mizkiritz va encarar al porter al 27, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Iuri Marchesoli ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alberto Ferrara que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lucas Ortiz de ALALPARDO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.