Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Bello Horizonte (1418456) - Extremaydura HC (121269) » 659720496: T63/J10/V

Liga 659720496 Información oficial sobre el partido 659720496 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / V.118 (5631)

FC Bello Horizonte Alineación oficial del equipo 'FC Bello Horizonte' en el partido 0 - 2 Extremaydura LKT Alineación oficial del equipo 'Extremaydura LKT' en el partido
0 - 1 Roald Joseph (89')
0 - 2 Adam Peta (90')
FC Bello Horizonte Alineación oficial del equipo 'FC Bello Horizonte' en el partido 0 - 2 Extremaydura LKT Alineación oficial del equipo 'Extremaydura LKT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Bello Horizonte Alineación oficial del equipo 'FC Bello Horizonte' en el partido 1 - 0 Extremaydura LKT Alineación oficial del equipo 'Extremaydura LKT' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,8 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bello Horizonte

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Giampiero Monazza va entorpir al marcador d'en Jasper Mutrux per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ðorđe Mihajlović de Horizonte amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Extremaydura LKT

Goles Goles

  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Anı Boğa va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Roald Joseph va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Extremo posava el marcador 0 a 1.
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Extremo va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Adam Peta va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Georg Baldegger va estar a punt de posar per davant a Extremo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Emanuel Alexandersson va impedir un gol cantat.
  • 205 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Anı Boğa era fer passades de llarga distància. Al minut 6 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Julien Geisler però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Extremo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Dino Telese des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Julien Geisler s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Georg Baldegger de Extremo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.