Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pompaelo delenda est (122654) - FC Bello Horizonte (1418456) » 659720483: T63/J7/V

Liga 659720483 Información oficial sobre el partido 659720483 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / V.118 (5631)

Pompaelo delenda est Alineación oficial del equipo 'Pompaelo delenda est' en el partido 1 - 0 FC Bello Horizonte Alineación oficial del equipo 'FC Bello Horizonte' en el partido
Livio Zecca (22') 1 - 0
Pompaelo delenda est Alineación oficial del equipo 'Pompaelo delenda est' en el partido 1 - 0 FC Bello Horizonte Alineación oficial del equipo 'FC Bello Horizonte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pompaelo delenda est Alineación oficial del equipo 'Pompaelo delenda est' en el partido 2 - 0 FC Bello Horizonte Alineación oficial del equipo 'FC Bello Horizonte' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pompaelo delenda est

Goles Goles

  • 124 Minuto 22 (Gol de penalti): Corria el minut 22, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. delenda s'avançava en el marcador després que en Livio Zecca xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 63 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Omar Andrés Alperovich ja els havia advertit que el porter contrari, en Emanuel Alexandersson, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

FC Bello Horizonte

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Horizonte van sortir al contraatac al minut 8, però Giampiero Monazza va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 54 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Manfredi Messere, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Giovanni Dedola va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Horizonte que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Horizonte va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Manfredi Messere va sortir per sobre el travesser.