Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Extremaydura HC (121269) - daniglo17 (1334612) » 659720481: T63/J7/V

Liga 659720481 Información oficial sobre el partido 659720481 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / V.118 (5631)

Extremaydura LKT Alineación oficial del equipo 'Extremaydura LKT' en el partido 2 - 1 daniglo17 Alineación oficial del equipo 'daniglo17' en el partido
0 - 1 Ondrej Budovinský (27')
Miguel Fernández Luarca (38') 1 - 1
Roald Joseph (60') 2 - 1
Extremaydura LKT Alineación oficial del equipo 'Extremaydura LKT' en el partido 2 - 1 daniglo17 Alineación oficial del equipo 'daniglo17' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Extremaydura LKT Alineación oficial del equipo 'Extremaydura LKT' en el partido 5 - 1 daniglo17 Alineación oficial del equipo 'daniglo17' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Extremaydura LKT

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Passat el minut 38 de joc, Miguel Fernández Luarca facilitava les coses al Extremo amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Roald Joseph, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Miguel Fernández Luarca del Extremo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Miguel Fernández Luarca! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 210 Minuto 36 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Adam Peta quasi empata el partit al minut 36, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Passaven 62 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alex Zurita va rematar alt.
  • 208 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Anı Boğa de Extremo va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Miguel Fernández Luarca que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gosta Medero de Extremo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Roald Joseph va intentar anar-se'n per velocitat al minut 83 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dino Telese de Extremo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Anı Boğa de Extremo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gosta Medero de Extremo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

daniglo17

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ondrej Budovinský va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Imre Meló va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ondrej Budovinský de daniglo17 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.