Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antic team (489421) - Ath.Santiago (487686) » 659720363: T63/J5/V

Liga 659720363 Información oficial sobre el partido 659720363 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / V.116 (5629)

Antic team Alineación oficial del equipo 'Antic team' en el partido 2 - 1 Ath.Santiago Alineación oficial del equipo 'Ath.Santiago' en el partido
Aleki Ash (21') 1 - 0
1 - 1 Jesús Enrique Iturraspe (49')
Tommaso Bastreghi (70') 2 - 1
Antic team Alineación oficial del equipo 'Antic team' en el partido 2 - 1 Ath.Santiago Alineación oficial del equipo 'Ath.Santiago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Antic team Alineación oficial del equipo 'Antic team' en el partido 6 - 1 Ath.Santiago Alineación oficial del equipo 'Ath.Santiago' en el partido
Es un cenizo 5.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antic team

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Aleki Ash va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Antic.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Antic, atacant per l'esquerra al minut 70, va aprofitar el magnífic llançament de Tommaso Bastreghi per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Daniel Caldentey va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Antic.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Antic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manuel Pulido va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Ordóñez.
  • 239 Minuto 31 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Manuel Pulido va marxar de Fernando Santolalla en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Antic van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Tommaso Bastreghi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Ordóñez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Aleki Ash. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Aleki Ash va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Tommaso Bastreghi de Antic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Daniel Caldentey de Antic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Ath.Santiago

Goles Goles

  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jesús Enrique Iturraspe, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Crespo Quindós va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ülfət Mərdanov, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Jesús Enrique Iturraspe al minut 83 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.