Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villa 04 CF (1582334) - Valdilecha Galaxi (1436000) » 659720349: T63/J1/V

Liga 659720349 Información oficial sobre el partido 659720349 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / V.116 (5629)

Hay Que Creer Alineación oficial del equipo 'Hay Que Creer' en el partido 0 - 1 Valdilecha Galaxi Alineación oficial del equipo 'Valdilecha Galaxi' en el partido
0 - 1 Juan Carlos Niza (60')
Hay Que Creer Alineación oficial del equipo 'Hay Que Creer' en el partido 0 - 1 Valdilecha Galaxi Alineación oficial del equipo 'Valdilecha Galaxi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hay Que Creer Alineación oficial del equipo 'Hay Que Creer' en el partido 1 - 1 Valdilecha Galaxi Alineación oficial del equipo 'Valdilecha Galaxi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,3 % 8,2 % 69,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hay Que Creer

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Ján Kološta va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Irmbert Ofenauer, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de HQC va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Irmbert Ofenauer, però el porter rival va fer una gran aturada.

Valdilecha Galaxi

Goles Goles

  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 60 minuts, el tirador de faltes del Valdilecha va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Juan Carlos Niza, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Fernando Ochoa va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Al minut 24 en Mario Recuero va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Poul Buch de Valdilecha es va guanyar la targeta groga merescudament.