Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Serna CF (1578702) - Reyes de las bateas (799904) » 659720257: T63/J6/V

Liga 659720257 Información oficial sobre el partido 659720257 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / V.114 (5627)

La Serna CF Alineación oficial del equipo 'La Serna CF' en el partido 4 - 0 IRA Y FUEGO Alineación oficial del equipo 'IRA Y FUEGO' en el partido
Aliomo Torrano (35') 1 - 0
David Balagué (61') 2 - 0
Hameed Al-Marwani (67') 3 - 0
Hameed Al-Marwani (77') 4 - 0
La Serna CF Alineación oficial del equipo 'La Serna CF' en el partido 4 - 0 IRA Y FUEGO Alineación oficial del equipo 'IRA Y FUEGO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
La Serna CF Alineación oficial del equipo 'La Serna CF' en el partido 6 - 0 IRA Y FUEGO Alineación oficial del equipo 'IRA Y FUEGO' en el partido
Tiene mala suerte 6.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Serna CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 35 gràcies a la jugada de Aliomo Torrano, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): David Balagué va incrementar l'avantatge de La Serna amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de La Serna a 3 - 0. Hameed Al-Marwani va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): La Serna va augmentar la diferència quan Hameed Al-Marwani no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de La Serna la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Fabián Corono va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de La Serna se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Rolón! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Pablo Vargas gairebé va marcar per a La Serna des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, David Balagué gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Xavier Lletget va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Hameed Al-Marwani va superar els defenses rivals per velocitat al minut 75 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Aliomo Torrano es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricardo Burgoa.

IRA Y FUEGO

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 7 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Jens Pauli Dimon gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.